top of page

Tietoa Meistä

Winda Energyn toiminnan kulmakiviä ovat aktiivinen paikallinen dialogi ja asiantunteva kehitys- ja suunnittelutyö. Hankekehityksessään Winda Energy hyödyntää laajaa paikallisten yhteistyökumppaneiden verkostoa ottaakseen huomioon hankealueiden paikalliset mahdollisuudet ja haasteet. Winda Energy kehittääkin kaikenkokoisia hankkeita muutamasta tuulivoimalasta aina monien kymmenien voimaloiden lippulaivahankkeisiin – tärkeimpänä arvona paikallisten erityispiirteiden huomioiminen ammattimaisessa suunnittelutyössä.

Tulevaisuudessa Windan visiona on kasvaa yhdeksi johtavista uusiutuvan energian hankekehittäjistä Suomessa. Winda on sitoutunut pitkän tähtäimen paikalliseen yhteistyöhön hankealueillaan ja haluaa olla tukemassa kestävää taloudellista kasvua ympäri Suomen. Winda Energyn asiantuntevalla henkilöstöllä on valmius soveltaa energia-alan uusimpia teknologioita ja ratkaisuja puhtaan energian hankekehitystyöhön.

Winda Energyn enemmistöosakkeenomistajana on pääomasijoittaja Green Horizon Renewables a.s. ("GHR"). Vähemmistöosakkeenomistajina on joukko suomalaisia yksityissijoittajia. 

Winda Energy.png
bottom of page